Interesserer du dig for både det specialiserede socialområde og for at arbejde tværfagligt med mennesker med funktionsnedsættelser? Har du erfaring med at omsætte socialfaglige bestillinger til delmål, eller har du lyst til at lære det? Vil du være med til at implementere Recovery og LA2?
- Så kan du måske blive vores kommende socialpædagog og en del at Botilbud Ryttervejs tværfaglige kompetencer.
Om jobbet
Vi arbejder ud fra den lærende organisations principper. Der arbejdes teambaseret og tværfagligt, hvor personalekategorierne er pædagoger, social – og sundhedsassistenter, sosu-hjælpere, ergoterapeuter, fysioterapeut, omsorgsmedhjælpere samt teknisk/administrativt personale.
Alle på Ryttervej arbejder ud fra en pædagogisk tilgang. Medarbejdere i de pædagogiske teams arbejder, trods forskellige uddannelser, med samme opgaver. Det betyder, at alle støtter beboerne med personlig hygiejne og andre dagligdags opgaver, men med forskelligt fagligt fokus.
Du vil komme til at arbejde i et team med 4 andre pædagoger, en ergoterapeut, en social- og sundhedsassistent, en social- og sundhedshjælper og en omsorgsmedhjælper. På teammøderne er energien og fagligheden høj. Vi tør at udfordre hinanden på tværs af faggrupper. Vi har ansvaret for at skabe rammen for arbejdet med 6-7 beboere. At omsætte bestillinger fra Myndighed til praksis. Pædagogernes opgave er at beskrive pædagogisk praksis, så alle faggrupper kan arbejde efter det. Vores faglige fundament er KRAP, Low Arousal og Neuropædagogik. Indsatsen understøttes af det sundhedsfaglige og terapeutfaglige.
Teamet holder møde hver 14. dag og har to årlige teamdage med faglige og samarbejdsmæssige temaer.
4 gange om året er der pædagogmøde på tværs af Ryttervejs team. Eksempler på emner: Seksualitet, magtanvendelse, LA2 og SMARTE mål.
Teamets pædagoger har ligeledes 4 årlige møder, hvor der arbejdes med de pædagogiske metoder fx KRAP-skemaer, LA2-skemaer og integrativ neuropædagogik.
Om dig
Om du har mange års erfaring eller om du måske er forholdsvis nyuddannet betyder ikke så meget.
Det vigtigste for os er, at du:
Det vil være en forudsætning, at du har interesse for at arbejde med mennesker med multiple funktionsnedsættelser, der har et stort plejebehov.
Vi vægter pædagogisk skriftlighed højt. Derfor vil du i forbindelse med ansættelsessamtaler få 30 min. forberedelsestid til et skriftligt oplæg ud fra en case.
Om os
Ryttervej er et botilbud for 40 voksne borgere med funktionsnedsættelse. Borgerne har forskellige handicap af såvel fysisk, psykisk som social karakter. Deres behov og kultur nødvendiggør stor rummelighed i forhold til normalitetsbegrebet, livsstil, normer og rutiner.
Ryttervej vil være det attraktive botilbud, hvor personalet og miljøet er kendetegnet ved en anerkendende tilgang til beboerne, pårørende og kolleger.
Vi ønsker en arbejdsplads, hvor udvikling og høj faglighed er det centrale, og hvor seriøsitet og humor går hånd i hånd. En arbejdsplads med en ånd, der er præget af viljen til at løfte i flok, engagement og arbejdsglæde.
Vi værner om arbejdsmiljøet og har et velfungerende LokalMED.
På Socialområdet giver hver dag mening: Vi sætter en ære i at støtte mennesker til at leve et selvstændigt liv, også når udgangspunktet kan være svært. Vi kan mærke og se, at vi gør en forskel for den enkelte og for samfundet, og det skaber stolthed og motivation.
Vi insisterer på høj faglighed, også når vi har travlt. Hos os kommer du til at arbejde i et stærkt tværfagligt fællesskab som vokser af, at vi alle byder ind med hver vores specialiserede faglighed.
Du står ikke alene. I dialog og samarbejde hjælpes vi ad med at finde de gode og ordentlige løsninger. Også på de svære dage passer vi på hinanden og insisterer på det gode arbejdsmiljø.
Svendborg Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ønsker, at røgfri arbejdstid skal bidrage til et sundt arbejdsmiljø for alle medarbejdere.
Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine knap 60.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.